Classic Audi Technical Mech/Tech Interior » Odometer still not working!

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 27-03-17, 02:11 PM   #71
sinbin5t
4 ring whore!
Classic Audi Club Member
 
sinbin5t's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Where a spike points skywards
Posts: 11,715
Default

will it ever work after i did it
sinbin5t is offline   Reply With Quote
Old 27-03-17, 07:30 PM   #72
Gmac
Grown up member
Classic Audi Club Member
 
Gmac's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Location: Aberdeenshire
Posts: 592
Default

Quote:
Originally Posted by sinbin5t View Post
will it ever work after i did it
Don't follow??
Gmac is offline   Reply With Quote
Old 27-03-17, 07:35 PM   #73
sinbin5t
4 ring whore!
Classic Audi Club Member
 
sinbin5t's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Where a spike points skywards
Posts: 11,715
Default

Quote:
Originally Posted by Gmac View Post
Don't follow??

Well i did mine after you Gmac, remember ? needless to say it seem's not to be doing anything


sinbin5t is offline   Reply With Quote
Old 27-03-17, 08:08 PM   #74
Gmac
Grown up member
Classic Audi Club Member
 
Gmac's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Location: Aberdeenshire
Posts: 592
Default

Quote:
Originally Posted by sinbin5t View Post
Well i did mine after you Gmac, remember ? needless to say it seem's not to be doing anything


Ah! Bugger! What did you find when you took yours apart? Any knackered cogs?
Gmac is offline   Reply With Quote
Old 27-03-17, 08:14 PM   #75
sinbin5t
4 ring whore!
Classic Audi Club Member
 
sinbin5t's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Where a spike points skywards
Posts: 11,715
Default

Quote:
Originally Posted by Gmac View Post
Ah! Bugger! What did you find when you took yours apart? Any knackered cogs?

Yes a cog with a tooth missing, the little orange one, the tooth was sat on the printed circuit board I will have to take the clocks out again and see what's what
sinbin5t is offline   Reply With Quote
Old 27-03-17, 08:19 PM   #76
Gmac
Grown up member
Classic Audi Club Member
 
Gmac's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Location: Aberdeenshire
Posts: 592
Default

Quote:
Originally Posted by sinbin5t View Post
Yes a cog with a tooth missing, the little orange one, the tooth was sat on the printed circuit board I will have to take the clocks out again and see what's what
Ok, so check the other cog that sits with the smallest orange one, it may be a bit worn too. Make sure everything is seated correctly when you put it back together. You could perhaps try what I did and have things apart and put it half back in to the dash and get power on it to see what's going on. It was only when I did this did I get the result that things were actually working and it seemed to be the reassemble that was knocking things out of sync, of sorts!

I put up a couple of YouTube links to my vids I took. Can you view them?
Gmac is offline   Reply With Quote
Old 27-03-17, 08:25 PM   #77
sinbin5t
4 ring whore!
Classic Audi Club Member
 
sinbin5t's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Where a spike points skywards
Posts: 11,715
Default

Quote:
Originally Posted by Gmac View Post
Ok, so check the other cog that sits with the smallest orange one, it may be a bit worn too. Make sure everything is seated correctly when you put it back together. You could perhaps try what I did and have things apart and put it half back in to the dash and get power on it to see what's going on. It was only when I did this did I get the result that things were actually working and it seemed to be the reassemble that was knocking things out of sync, of sorts!

I put up a couple of YouTube links to my vids I took. Can you view them?

I watched them, i will do what you did and try the things you did, if no luck i will come up to yours.


sinbin5t is offline   Reply With Quote
Old 27-03-17, 08:38 PM   #78
Gmac
Grown up member
Classic Audi Club Member
 
Gmac's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Location: Aberdeenshire
Posts: 592
Default

More than happy to help out if needs be!
Gmac is offline   Reply With Quote
Old 27-03-17, 08:48 PM   #79
sinbin5t
4 ring whore!
Classic Audi Club Member
 
sinbin5t's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Where a spike points skywards
Posts: 11,715
Default

Quote:
Originally Posted by Gmac View Post
More than happy to help out if needs be!


sinbin5t is offline   Reply With Quote
Old 02-04-17, 08:20 PM   #80
sinbin5t
4 ring whore!
Classic Audi Club Member
 
sinbin5t's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Where a spike points skywards
Posts: 11,715
Default

Clocks out again , decided to zero the trip and it did so when i pushed the lever, took the clocks apart, checked everything and can see no reason why the odometer doesn't work, so clocks back together again.
Will put them back in and see what happens.
sinbin5t is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:00 PM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2007-2008 Classic Audi | Site by Roadrunna