Classic Audi Ľ Technical Ľ Mech/Tech Ľ Electrical problems » 1994 Audi Coupe 2.0e ABS issues

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-11-18, 10:52 PM   #11
mikes2
Senior Member
Classic Audi Club Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Polmont
Posts: 1,521
Default

it normally is able to be read on the later cars,

You may need to change the baud rate
__________________
1991 90 quattro 20v sport
1993 S2 estate
mikes2 is offline   Reply With Quote
Old 11-11-18, 08:53 AM   #12
m50yre
Newbie!
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 10
Default

Quote:
Originally Posted by mikes2 View Post
it normally is able to be read on the later cars,

You may need to change the baud rate
Thanks. Iíll have a check, but assume that as it can read the other controllers that the settings are ok? Does anyone have a wiring diagram to see where the feed for that ECU comes from and what voltage it should be? Cheers
m50yre is offline   Reply With Quote
Old 14-11-18, 12:05 PM   #13
m50yre
Newbie!
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 10
Default

All sorted! In the fuse box looking towards the windscreen, in the front right thereís a space for a fuse surrounded by a red collar, it was empty. A 10a fuse in it now and hey presto allís well. Thanks for the help though.
m50yre is offline   Reply With Quote
Old 15-11-18, 10:05 PM   #14
Ben
4 ring whore!
Classic Audi Club Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Stockport
Posts: 2,020
Default

A result Thx for posting the solution.
Ben is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:09 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2007-2008 Classic Audi | Site by Roadrunna