Classic Audi Search Forums » Search Results

Showing results 1 to 10 of 10
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: RichardV
Forum: Engine 16-05-20, 04:10 PM
Replies: 1
Views: 465
Posted By RichardV
Thanks to Dana and the other great support people...

Thanks to Dana and the other great support people at Ross-Tech I now have the map.
Here it is in case anyone else finds it useful.

;
; VAG-COM Labeldatei
;
; Audi 100 (4A)
;
; Komponente:...
Forum: Engine 13-05-20, 06:14 AM
Replies: 1
Views: 465
Posted By RichardV
OBD Measurement blocks for Audi 80/90/100 2.0E ABK engine

I have an 1993 Audi 80 with a 2.0E ABK engine and a Digifant II ECU that is currently not revving above about 3000RPM but showing no fault codes on the OBD reader. (Ross-Tech VCDS).

Does anyone...
Forum: Electrical problems 12-05-20, 07:23 PM
Replies: 13
Views: 3,262
Posted By RichardV
Digifant Control Module Maps

I have a 1993 Audi 80 2.0E with and ABK engine and a Digifant II ECU which is failing to accelerate or rev above about 3000RPM.

I have a Ross Tech VCDS OBD reader and the engine is not showing any...
Forum: Electrical problems 24-02-19, 08:11 AM
Replies: 13
Views: 3,262
Posted By RichardV
Here is the report that was initially generated,...

Here is the report that was initially generated, but when I cleared these the faults they have not come back so I am assuming they are historical issues.

The problem that I am trying to fix is...
Forum: Electrical problems 23-02-19, 01:22 PM
Replies: 13
Views: 3,262
Posted By RichardV
Thanks! I now have that working with the VCDS...

Thanks! I now have that working with the VCDS software and cables.

I now have a bunch of error codes to follow up on!
Forum: Electrical problems 17-02-19, 08:35 PM
Replies: 13
Views: 3,262
Posted By RichardV
Ok, that makes sense. I'll have a look at the...

Ok, that makes sense. I'll have a look at the VCDS cables and software. Thanks!
Forum: Electrical problems 17-02-19, 08:04 PM
Replies: 13
Views: 3,262
Posted By RichardV
Yes, when I take the L line to 0V (-) with the...

Yes, when I take the L line to 0V (-) with the jumper, the bulb lights, so there is voltage on +
Forum: Electrical problems 17-02-19, 07:14 PM
Replies: 13
Views: 3,262
Posted By RichardV
They are in the fuse-box but there are only two....

They are in the fuse-box but there are only two. One black (+ & -) and one white (K & L) I have seen references to a third blue connector but there is no sign of that in my car.
Forum: Electrical problems 17-02-19, 04:06 PM
Replies: 13
Views: 3,262
Posted By RichardV
Thanks for getting back to me. The car does...

Thanks for getting back to me.

The car does not have an engine warning light. The little circuit shown in the jpg attached to the original posting has a test bulb included between the + (12V) ...
Forum: Electrical problems 16-02-19, 07:06 PM
Replies: 13
Views: 3,262
Posted By RichardV
Post OBD blink codes on an Audi 80 B4 2.0E

Does anyone have experience of successfully reading OBD blink codes on an Audi 80 2.0E?

I have a 1993 Audi 80 2.0E and I am having difficulty getting diagnostics.
The car has pre OBD2...
Showing results 1 to 10 of 10

 
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 01:13 PM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2007-2008 Classic Audi | Site by Roadrunna